home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Heb je hulp nodig?

Klik hier

Wil je zelf helpen?

Registreer je op ons platform
Bonheiden Helpt

Ontdek de ingediende ideeën

Willekeurig Populair Recent

Wat kan de gemeente Bonheiden doen?

Mondmaskers gratis te bedelen
Geachte gemeente Bonheiden- Rijmenam, Hebben jullie ook overwogen en besloten om aan iedere burger ter bescherming van onze gezondheid gratis een mondmasker uit te delen?
An V.
0 2
Log in om leuk te vinden

Wat kan de gemeente Bonheiden doen?

Online bemiddeling bij huiselijke conflicten
Wanneer er bij politie of elders klachten binnen komen over huiselijke conflicten kan er een bemiddelaar online trachten hulp te bieden. Zie initiatief in Lommel op VRT gisteren .
Monique V. E.
0 1
Log in om leuk te vinden

Wat kunnen bedrijven, verenigingen, organisaties, ... doen?

Lokaal kopen
Digitale experts van Hybrid helpen Belgische ondernemers. Elke handelaar kan zich gratis registreren op wijkopenlokaal.be en acheterlocal.be Dit stond van de week in de krant.
Johan V.
0 1
Log in om leuk te vinden

Wil je een behoefte meedelen waarvoor je denkt dat er momenteel nog geen oplossing is?

Onnodig kruisen met de fiets
Wanneer je langs de dijle of vaart fiets , neem aub het rechtse pad om onnodig te kruisen ( besmettingen vermijden ) ( de helft van de fietsers doet het niet) . Misschien mogelijk tijdelijk borden zetten dat iedereen rechtse pad kiest of reglementering tijdelijk aanpassen , hopelijk wordt er iets mee gedaan , danku voor uw aandacht , mvg Luc
Luc P.
0 2
Log in om leuk te vinden

Wat kan de gemeente Bonheiden doen?

E-loket volledig operationeel maken
E-loket functioneert al meer dan een maand niet voor het aanvragen van attesten / gemeentediensten zijn momenteel niet optimaal bereikbaar / waarom wordt er dan geen werk gemaakt dat het E-loket terug werkt ?
Dirk V.
0 1
Log in om leuk te vinden

Wat kan de gemeente Bonheiden doen?

Reservatiesysteem Containerpark
Reservatiesysteem Containerpark voor de veiligheid en om files te vermijden. Dan weten de mensen om welk uur ze kunnen gaan, zonder aan te schuiven. Bijvoorbeeld om de 3 minuten een wagen binnen laten. Reservatie kan op basis van nummerplaat.
Marc W.
0 2
Log in om leuk te vinden
Ontdek ze allemaal

Warm Bonheiden

Of je nu hulp nodig hebt, een warm hart hebt en als vrijwilliger aan de slag wil of een idee hebt waarmee we elkaar kunnen helpen in de coronacrisis ... op www.2820vraagt.be zit je goed