Skip to main content
home-page

Al 62 buren op dit platform!

Nog niet geregistreerd?
Doe het dan snel!

Al 23 berichten!

Ontdek ze hier

Help of doe mee

Willekeurig
Populair
Recent

Waarvoor zoek je hulp?

Boodschappen en/of naar containerpark rijden
Voor een buurtbewoner regio Rijmenam Weynesbaan zijn we op zoek naar iemand die regelmatig boodschappen kan doen en deze boodschappen thuis kan afzetten. Verder zoeken we iemand die af en toe enkele vuilzakken naar het containerpark kan brengen. Wie kan hierbij helpen? 
Iris D.
0 0
lees meer

Waarvoor zoek je hulp?

Boodschappen (wekelijks)
Voor een buurtbewoner regio Bonheiden Centrum zijn we op zoek naar iemand die 1x per week boodschappen kan doen en deze boodschappen thuis kan afzetten. Wie kan hierbij helpen? 
Myriam D.
0 0
lees meer

Wil je graag met een buur op stap gaan? Zoek hier een buddy!

Samen Nederlands oefenen
Heb je af en toe wat vrije tijd en zie je het zitten om samen met een anderstalige buurtbewoner leuke dingen te ondernemen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Jullie bepalen samen welke activiteiten jullie ondernemen. Denk maar aan samen sporten, iets gaan drinken, de krant lezen of een koffie drinken in het dienstencentrum, samen naar de bibliotheek gaan... Je leert niet alleen leuke mensen kennen maar biedt anderstaligen ook de kans om op een informele manier hun Nederlands te oefenen.
Tim G.
0 0
lees meer

Archief

Boodschappen
Voor een gezin in quarantaine - regio Putsesteenweg - zoeken we een vrijwilliger die tijdelijk de boodschappen kan doen. Iemand die hen even uit de nood kan helpen?
Nel H. van Dienstencentrum 'De Metteberg'
0 1
lees meer

Waarvoor zoek je hulp?

Hulp bij opruimen woning
Voor een buurtbewoner regio Bonheiden Centrum zijn we op zoek naar iemand die kan helpen met het opruimen van zijn woning. Meneer woonde hier vroeger samen met zijn echtgenote. Sinds zijn echtgenote naar een WZC verhuisde, vindt hij het moeilijk om spullen weg te doen en het huis ordelijk te houden. Meneer ziet er erg tegenop om dit alleen te doen. Kan iemand hem helpen om samen door een deel van de spullen te gaan en te sorteren wat mag blijven en wat weg kan?
Iris D.
0 0
lees meer

Archief

Hulp bij in en uit bed gaan
De gemeenschap van de Foyer de Charité aan de Zellaerdreef telt een 8-tal personen. Zij leven en wonen hier samen. Voor een van de bewoners is het moeilijk om nog zelfstandig in en uit bed te stappen. Daarom zijn ze op zoek naar iemand uit de buurt die 's morgens (rond 8u) en/of 's avonds (rond 20u) kan helpen om de dame met een tillift in of uit bed te helpen. Er is reeds thuisverpleging voorzien, maar zij kunnen niet op de gewenste uren aanwezig zijn. Alle hulp zou welkom zijn (enkel 's morgens of 's avonds, 1 dag per week of meerdere dagen). Woont er iemand in de buurt die af en toe kan helpen?
Veronique M.
0 1
lees meer
Ontdek alle berichten en thema's