home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Informatie voor handelaars

Op deze website kan je als handelaar in Bonheiden-Rijmenam vacatures voor jobstudenten publiceren, samen met contactgegevens. De gemeente maakt reclame voor dit platform, zodat studenten uit onze gemeente hun weg vinden naar een lokale studentenjob.

Hoe werkt het?

Registratie als handelaar

Je registreert je op het online platform. Na je registratie krijg je een e-mail om je adres te bevestigen. Vanaf dan kan je vacatures indienen.

Heb je al een profiel op 2820vraagt.be? Dan kan je je met je gekende gegevens aanmelden en je profielgegevens aanvullen.

Een vacature plaatsen

Via deze pagina kan je één van de categorieën kiezen en een vacature indienen. Deze verschijnt niet meteen online. Het team van de gemeente kijkt de vacature eerst na. Je ontvangt een mailtje wanneer de vacature online staat.

Een vacature invullen

Studenten contacteren jou via de contactgegevens die je bij de vacature zet. Deze contactgegevens kunnen per vacature verschillen. Vanaf dan doe je zelf het nodige om de student als werkstudent bij jouw bedrijf in te schrijven.

Een vacature verwijderen

Is de vacature ingevuld en niet meer actueel? Dan geef je een seintje aan de gemeente via communicatie@bonheiden.be. De gemeente haalt de vacature offline. Je vermeldt duidelijk de titel van de vacature en stuurt de URL of link mee naar de pagina waar de vacature online staat.

Spelregels

Voor wie is het platform?

Het platform is bedoeld voor handelaars die studenten willen tewerkstellen in de gemeente Bonheiden. Vacatures die geen betrekking hebben tot Bonheiden zullen geweigerd worden.

Wie kan er allemaal een profiel aanmaken?

Alle handelaars die actief zijn in de gemeente Bonheiden kunnen zich registreren op het studentenplatform. Studenten moeten geen profiel aanmaken om de vacatures te bekijken.

Naar welk e-mailadres worden meldingen gestuurd?

De meldingen van het platform worden verstuurd naar het e-mailadres waarmee je je aanmeldt. Dit adres stel je in bij je profielgegevens.

De vacatures

Onder welke naam wordt mijn vacature geplaatst?

Wanneer je een vacature indient op het platform doe je dat onder de naam die je hebt opgegeven bij je registratie. De naam kan je altijd aanpassen bij je profielgegevens.

Waarom verschijnt mijn vacature niet op het platform?

Wanneer je een vacature indient op het platform zal deze niet direct op het platform verschijnen. Voordat de vacature gepubliceerd wordt, moet deze goedgekeurd worden door de moderator. Dit kan enkele dagen duren.

Geen succes? Stuur dan een mailtje met je vraag, reactie en een printscreen of screenshot naar communicatie@bonheiden.be.

Waarom is mijn vacature verwijderd van het platform?

Je vacature kan verwijderd worden omdat deze niet voldoet aan de voorwaarden (betrekking tot de gemeente Bonheiden), niet meer actueel of ongepast is. Je krijgt hier een bericht over.

Ben je student?

Ontdek alle informatie voor handelaars op deze pagina.

Deel op facebook
Deel op twitter