home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het platform? Bekijk zeker ook eens de specifieke info voor handelaars en studenten. Hieronder vind je de antwoorden op de vaak gestelde vragen.

Het platform

Wat is het studentenplatform?

Het studentenplatform’ is het online platform voor studenten en lokale handelaren van de gemeente Bonheiden. Het maakt het informeren over vacatures van studentenjobs en uitwisseling van contactgegevens mogelijk. De omgeving is zowel toegankelijk via smartphone, als via tablet en computer.

Met de lancering van het studentenplatform wil het gemeentebestuur studenten en handelaren makkelijker met elkaar in contact laten komen. Op die manier kunnen Bonheidense studenten gemakkelijker een studentenjob vinden in de buurt.

Het studentenplatform is gratis, er moet geen abonnementsgeld voor worden betaald.

Wat is #2820Vraagt?

#2820Vraagt is de bredere ambitie van het lokale bestuur in Bonheiden om de inwoners, de verenigingen en andere belanghebbenden te betrekken bij het beleid. Eén van de aspecten hiervan is het online participatieplatform dat publiek toegankelijk is op www.2820vraagt.be .

Wie kan er gebruikmaken van het platform?

Student

Studenten kunnen op dit platform vacatures van Bonheidse handelaars bekijken.

Ontdek de info voor studenten

Handelaar

Lokale handerlaars van Bonheiden kunnen op dit platform vacatures plaatsen voor studentenjobs.

Ontdek de info voor handelaars

Gemeente Bonheiden

De gemeente Bonheiden heeft de rol van moderator op het studentenplatform. Dit wil zeggen dat ze zorgen voor periodiek nazicht van het platform. De gemeente zal vervallen vacatures en handelaren zonder ernstig aanbod verwijderen.

Nog een andere vraag?

Laat het ons weten via communicatie@bonheiden.be

Deel op facebook
Deel op twitter