Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Waarvoor zoek je hulp?

Je buren helpen je uit de nood!

6
1
Geef zelf je vraag

Deze vragen werden reeds ingediend

Willekeurig
Populair
Recent
Hulp bij toiletbezoek
De gemeenschap van de Foyer de Charité aan de Zellaerdreef telt een 8-tal personen. Zij leven en wonen hier samen. Voor een van de bewoners is het moeilijk om nog zelfstandig tot aan het toilet te gaan. Daarom zijn ze op zoek naar iemand uit de buurt die haar in de namiddag kan helpen om naar het toilet te gaan. Mevrouw dient met een tillift uit bed en op het toilet geholpen worden. Er komt al 2x per dag thuisverpleging, maar dit is onvoldoende. Er wordt hulp gevraagd rond 13u en rond 15u30. Alle hulp zou welkom zijn (1 of 2 keer per dag, 1 dag per week, enkel in het weekend...). Woont er iemand in de buurt die af en toe kan helpen?
Myriam D.
0 0
lees meer
Boodschappen en/of naar containerpark rijden
Voor een buurtbewoner regio Rijmenam Weynesbaan zijn we op zoek naar iemand die regelmatig boodschappen kan doen en deze boodschappen thuis kan afzetten. Verder zoeken we iemand die af en toe enkele vuilzakken naar het containerpark kan brengen. Wie kan hierbij helpen? 
Iris D.
0 0
lees meer
Hulp bij boodschappen
Een inwoner in de Harentstraat is op zoek naar een buurtbewoner die op regelmatige basis enkele boodschappen voor haar kan meebrengen. Ze is zelf niet mobiel genoeg om nog wekelijks naar de winkel te gaan. Is er iemand in de buurt die kan helpen?
Nel H.
0 1
lees meer
Hulp bij opruimen woning
Voor een buurtbewoner regio Bonheiden Centrum zijn we op zoek naar iemand die kan helpen met het opruimen van zijn woning. Meneer woonde hier vroeger samen met zijn echtgenote. Sinds zijn echtgenote naar een WZC verhuisde, vindt hij het moeilijk om spullen weg te doen en het huis ordelijk te houden. Meneer ziet er erg tegenop om dit alleen te doen. Kan iemand hem helpen om samen door een deel van de spullen te gaan en te sorteren wat mag blijven en wat weg kan?
Iris D.
0 0
lees meer
Boodschappen (wekelijks)
Voor een buurtbewoner regio Bonheiden Centrum zijn we op zoek naar iemand die 1x per week boodschappen kan doen en deze boodschappen thuis kan afzetten. Wie kan hierbij helpen? 
Myriam D.
0 0
lees meer
hulp in de tuin
Wie kan me helpen met wat tuinwerk? haag snoeien, gazon bewerken,...
Veroniek L.
0 0
lees meer