home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

VV Adler is niet meer, maar jij kiest de nieuwe naam!

Ben jij de bedenker van de nieuwe naam van de terreinen van VV Adler in Rijmenam? Dat kan! Gemeente Bonheiden is op zoek naar een knappe kop die een naam met schwung geeft aan de site langs de Oude Schrieksebaan.

De terreinen van voetbalclub VV Adler werden in maart van dit jaar gekocht door Gemeente Bonheiden. Het grote groene gebied langs de Oude Schrieksebaan in Rijmenam wordt voortaan de nieuwe thuishaven voor voetbalploegen, een hondenschool en Lacrosse. De cafetaria werd inmiddels grondig opgesmukt, de naam VV Adler pronkt nog op een wegwijzer aan de inkom. Dat verandert.

Via ons participatietraject 2820vraagt kan elke Bonheidenaar of Rijmemenammenaar nieuwe naamvoorstellen indienen tot en met 7 november middernacht. Ben jij de gelukkige die binnenkort fier vertelt dat je de bedenker bent van de nieuwe naam?

Op ons participatieplatform 2820vraagt vertelt de vorige eigenares Jeanine Janssens een vleugje geschiedenis van de voetbalclub en de terreinen. Ze zakte met plezier naar Rijmenam af om haar steentje bij te dragen: “We hadden 45 jaar geleden geen naam of stamnummer toen we naar de voetbalbond in Antwerpen trokken. Maar Adler was een populaire pils. Van het een kwam het ander”, vertelt Jeanine.

Kijk je mee?

Deel op facebook
Deel op twitter