Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Over Huis van het Kind

Wat is Huis van het Kind?

Het Huis van het Kind is er voor (toekomstige) ouders en grootouders maar ook voor kinderen en tieners. Het is een samenwerking tussen heel wat diensten en organisaties. (OCMW, de dienst Sport & Jeugd, de bibliotheek, de school, Kind en Gezin/Wiegwijs… ) 

Wat houdt de bevraging precies in?

We zoeken samen met jou naar een antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien, je kinderen en je gezin. We willen het aanbod van het Huis van het Kind in onze gemeente zoveel mogelijk afstemmen op jullie noden en wensen. Daarom is er een bevraging voorzien voor kinderen en jongeren en één voor volwassenen.

Wil je graag laten weten welke onderwerpen zeker aan bod moeten komen en bouw graag mee aan het Huis van het Kind? Vul dan zeker de enquête in, het neemt ongeveer 10 minuten tijd in beslag.

De bevraging voor kinderen en jongeren liep vanaf 13 februari tem 24 april en is afgesloten.

De bevraging voor volwassenen is afgesloten. 

Wie kan aan de bevraging deelnemen?

  • We houden het project transparant en eerlijk. Gebruikers die willen meewerken met valse of misleidende profielen (er is geen aannemelijke voornaam of naam ingegeven (bijv. X7zg3 of Darth Vader) worden verwijderd door de moderator.
  • De moderatoren kunnen gebruikers, die bij herhaling de regels negeren, blokkeren zodat ze geen bijdragen meer kunnen leveren op het platform.