Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Jouw kunst op een box?

Elke inwoner van Bonheiden-Rijmenam kon een ontwerp indienen. 

Ontdek hier de geselecteerde ontwerpen.

14
0

Willekeurig
Populair
Recent
All lives matter
Alle kleuren van de regenboog zijn evenwaardig. Als ze niet naast elkaar staan...is het geen regenboog meer.
Katja & Yuna H.
0 0
lees meer
Schaduwzijde
Tijdens een zonnige dag weerspiegelt de schaduw van een boom op een bakstenen muur. Het ontwerp aangebracht op een nutskast laat de kast (on)opvallend opgaan in het straatbeeld.
Ann A.
0 0
lees meer
chemische chaos
Een vormelijk experiment van de woorden chaos en chemie.
Drieke M.
0 0
lees meer
Bonheiden ontmoet Rijmenam
Cassenbroek vormt de overgang tussen Bonheiden en Rijmenam. Hier ontmoeten deze elkaar. Dit heb ik verbeeld door de ontmoeting tussen een dromedaris die Bonheiden uitbeeldt en een tijger die Rijmenam uitbeeldt, naar de dieren op de (oude) wapenschilden van beide gemeenten. Ze reiken elkaar de hand en schenken een moeraslelie aan elkaar, die bloeit in het Cassenbroek. Op de achtergrond een oude afbeelding van de Slag bij Rijmenam, die zich afspeelde in het Cassenbroek. Maar, het tafereel wordt 'overdekt' door het 'vredesgebaar'. De tekeningen sluiten aan bij de stijl van de prent, ook de klederdracht.
Tom V.
0 0
lees meer
Optische illusie van lijnen en vormen
Ontwerp van Maxine De Baets
Sandra V.
0 0
lees meer
“Elentriekbeest”
Ik ben Tuur Versteven, 13 jaar . Als kleuter en in de lagere school heb ik altijd kunstworkshops bij “spetters” in Bonheiden gevolgd. Daarnaast ga ik ook naar de tekenacademie in Bonheiden dorp. Met alles wat ik geleerd heb, wil ik graag mijn kunstwerk tonen op een nutskast in Bonheiden (dicht bij de tekenacademie). Ik maak ook nog andere tekeningen. Deze plaats ik op mijn instagrampagina: @art_by_tuur. In mijn eerste ontwerp dat ik hier indien, heb ik het symbool van elektriciteit verwerkt in een kunsttekening dat iedereen verschillend kan interpreteren.
Lieve S.
0 0
lees meer
Licht
Ontwerp van Frieda Van Damme
Sandra V.
0 0
lees meer
Vogelvrij
Geïnspireerd door Magritte. Gemaakt door Toon Dubois.
An T.
0 0
lees meer
Oog op de wereld
Leven in een veilige, groene omgeving is geen excuus om je ogen te sluiten voor de noden van anderen. Het lot van vluchtelingen mag ons niet onverschillig laten. Moge dit werk een 'kind but urgent reminder' zijn.
christine D.
0 0
lees meer
Reeën in Bonheiden
Schilderij met airbrush techniek: foto realisme. Daar in Bonheiden reeën weelderig aanwezig zijn!
jan p.
0 0
lees meer
verknipt Rijmenam/Dijle
Mariaal: een collage van tijdschriftknipsels Beschrijving: De tekening geeft 2 soorten perspectieven weer. Onderaan wordt een close-up weergegeven van een papieren bootje dat op de Dijle drijft. Dit perspectief gaat geleidelijk over naar een bovenaanzicht van de Dijle. De Dijle wordt omgeven door verschillende percelen graslanden/weilanden en bossen. De donkergroene vlakken indiceren het bos, de lichtgroene percelen de graslanden/weilanden. Links van de Dijle bevindt zich Rijmenam. De vlakken geven bijvoorbeeld tennisclub de Kiksham, de Meurop en enkele woningen weer.
Dorien D.
0 0
lees meer
Par hasART
De lange coronapandemie heeft ook positieve bijwerkingen. Om de verveling tegen te gaan en ons creatief bezig te houden kwamen mijn kleinzoon Jasper Backx en ikzelf op het idee om samen werkjes te maken met acrylpouring. Ondertussen zijn het reeds tientallen kleurrijke gietsels geworden stuk voor stuk uniek en niet te kopiëren. Het eindresultaat is steeds verrassende kunst(Par hasART)van wisselende patronen gecreëerd met celstructuren waardoor ze onmiddellijk refereren naar de natuur en het universum.
Backx P.
0 0
lees meer
Lines
Op zich is het ontwerp enkel uit lijnen gemaakt. Maar de witruimte en onregelmatige lijnen geven de indruk van een afbeelding. De gehele 'kunstbox' bestaat uit gelijkaardige panelen met de vissen erop.
Celien P.
0 0
lees meer
kleinschalig avontuur
Deze kleine man én de felle kleuren springen ongetwijfeld in het oog!
Arne B.
0 0
lees meer