Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

0 kandidaten

Breng je stem uit

Al 0 stemmen

Breng je stem uit

Wie verdient de Cultuurpluim 2024?

08-01-2024

De Cultuurpluim is een officiële erkenning van een geleverde prestatie door een natuurlijk persoon of een vereniging die een meerwaarde biedt voor het culturele leven in Bonheiden-Rijmenam of een opmerkelijke culturele prestatie geleverd door een inwoner of vereniging van Bonheiden-Rijmenam voor een andere gemeente of stad. In het verleden wonnen onder andere Fransien Van den Eynde (2023), Kathleen Boogmans (2022) en Rijmrock (2021) deze erkenning. Draag nu jouw kandidaat voor Draag tot en met 8 februari jouw kandidaat voor via dit online platform. Ontdek het reglement Meld je aan met je 2820Vraagt-profiel of registreer je Dien jouw voorstel in Vanaf 7 maart ontdek je op dit platform de genomineerden en kan jij je stem uitbrengen! Draag een kandidaat voor  

Wat is de Cultuurpluim?

08-01-2024

De Cultuurpluim is een officiële erkenning van een geleverde prestatie door een persoon of een vereniging die een meerwaarde biedt voor het culturele leven in Bonheiden-Rijmenam of een opmerkelijke culturele prestatie geleverd door een inwoner of vereniging van Bonheiden-Rijmenam voor een andere gemeente of stad. Ook jij kan mee bepalen wie de Cultuurpluim zal ontvangen. Draag nu je kandidaat voor! De winnaar van de Cultuurpluim wordt bekendgemaakt op 6 mei in GC 't Blikveld.

Meer nieuws & activiteiten

Wie verdient de Cultuurpluim 2024?

Ook jij bepaalt mee wie de Cultuurpluim zal winnen. Jouw stem telt!

Stem tot en met 16 april - 20 u. op één van de genomineerden.

Cultuurpluim 2024

Ook jij bepaalt mee wie de Cultuurpluim 2024 zal ontvangen. Stem tot en met 16 april - 20 u. op één van de genomineerden. Jouw stem telt!