home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

De genomineerden zijn

Willekeurig Populair Recent
Fransien Van den Eynde

Fransien is één van de Kasteelgidsen van Zellaer. Ze verdiept zich in de geschiedenis van Zellaer én de heerlijkheid Bonheiden. Fransien is de drijvende kracht achter de kinderrondleidingen voor scholen op Zellaer. Ze ontwikkelt de rondleidingen volgens de leeftijdsgroep van de kinderen zodat ze inhoudelijk aansluiten bij het educatief programma van de school. Ze plaatst ‘erfgoed in Zellaer’ met succes op de agenda van scholen in de ruime regio. Fransien is een ware ambassadeur die enthousiast de rijke geschiedenis van Kasteel Zellaer promoot bij groot én klein en mee haar schouders onder de gidsenwerking zet. Daarvoor verdient ze de Cultuurpluim!

Eric L.
0 0
lees meer
Fien Leysen

Fien Leysen maakte de eigentijdse theaterproductie rond het meeslepende verhaal van de voormalige meubelfabriek ‘Meurop’ in Rijmenam. Acteur Jaak Van Assche en muzikant Bert Dewinter schitterden daarbij op scène. Fien verzamelde talrijke getuigenissen bij oud-medewerkers van Meurop en bracht de prachtige herinneringen aan de voormalige fabriekssite terug tot leven. Een unieke lokaal verankerde en op maat geschreven locatievoorstelling waarvan alle speeldata uitverkocht waren. Daarvoor verdient Fien absoluut de Cultuurpluim!

Jan D.
0 0
lees meer
Eddy Peeters

‘Waar men gaat langs Bonheidense of Rijmenamse wegen, door de wind of door de regen, komt men Eddy met zijn fototoestel tegen’. Eddy Peeters laat iedereen meegenieten van het in alle vroegte ontluiken van de dag en ’s avonds een zonsondergang. Zijn mooie foto’s verschijnen in het weerbericht op TV of in de krant. De foto’s van Eddy sieren sinds kort ook vele muren en deuren van het Imeldaziekenhuis, met een specifiek doel: ze werken rustgevend voor de patiënten wat kan bijdragen tot een beter herstel en algemeen welzijn. Prachtig fotowerk dat de Cultuurpluim verdient!

reinhilde j.
0 0
lees meer

Wie verdient de Cultuurpluim 2023?

De stemming is afgesloten. De geldigheid van de stemmen wordt nagekeken. Op 15 mei om 20u. wordt in GC 't Blikveld de winnaar bekendgemaakt.

Cultuurpluim 2023

Ook jij bepaalt mee wie de Cultuurpluim 2023 wint!

Stem op de genomineerden

van 23 maart tot en met 26 april

Bekendmaking winnaar Cultuurpluim 2023

15 mei om 20u. in GC 't Blikveld